Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Εκδηλώσεις νεώτερες

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου  και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Ορθόδοξη λειτουργική κατήχηση», με ομιλήτρια την Πρεσβυτέρα Βαρβάρα Μεταλληνού, στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, κάτω απόν τον Ναό της Αγίας Τριάδας.

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ., η ΧΕΝ Πειραιά πραγματοποιεί ομιλία της ιστορικού και τ. Διευθύντριας Β/θμιας Εκπαίδευσης Πειραιά κ. Αρχοντίας Παπαδοπούλου με θέμα «Ο Πειραιάς και η ιστορική παρουσία του», στην αίθουσά της (Ηρ. Πολυτεχνείου 82).


Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ.,  ο Πειραϊκός Φάρος πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Αδιάφοροι ενήλικες, αδιάφορα, παιδιά. Πως η γυναίνα μάνα μπορεί να γκρεμίσει τα τείχη της αδιαφορίας», με εισηγήτρια την κ. Αντιγ. Δρεπανοπούλου , γραμματέα του Δ.Σ. Πρόνοια Απ. Παύλου.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:00, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο (Καραΐσκου 104). η Ένωση Απανταχού Μανιατών θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. θα ακολουθήσει Μανιάτικο κέρασμα.

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου και ώρα 8.00 μ.μ., ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης «Μιχ. Κάσση», πραγματοποιεί ομιλία με θέμα «Πρώτη Ελληνική αποστολή στο Ραβενσέρ 5.109 μ., στην Ουγκάντα. Σαφάρι στο Elizabeth Park», στο εργαστήρι Γλυπτικής Μιχ. Κάσση (Τζιροπούλου 15, Νέο Φάληρο).

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και από ώρα 10 το πρωΐ μέχρι τις 1 το μεσημέρι, στην Ελληνογαλλική Σχολή Saint Paul, Χαριλάου Τρικούπη έναντι Αρχαιολογικού Μουσείου, η Ελληνογαλλική Σχολή, το Δημοτικό Δελασάλ και ο Σύλλογος Αποφοίτων της Σχολής Διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία.