Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο θα παρουσιαστεί η Gala Όπερας Don Giovanni, με μουσική Μότσαρτ. Είσοδος Ελεύθερη.


Κυριακή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 το πρωϊ, στο σπίτι του Μανιάτη, Πραξιτέλους 215 Πειραιά, ο Σύλλογος Τσικαλίων Μάνης θα κόψει την πίτα του.


Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19μμ, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Κορυδαλλού, Αίθουσα «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης, Κορυδαλλός 3ος όρ.) Η Ανοιχτή Δημοτική Κίνηση Κορυδαλλού «Πάμε Αλλιώς» με υποψήφια Δήμαρχο την Καίτη Κυλάκου θα κάνει τη διακήρυξη του συνδυασμού της

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών (Πανεπιστημίου 6 , 3ος όροφος) θα γίνουν τα εγκαίνια του 3ου Αιγυπτιακού Φεστιβάλ Τέχνης «Καλλιτεχνική Ματιά στην Αίγυπτο – Το Σινά των αιώνων» που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Ελλάδος, και Εικαστικής Έκθεσης της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης ( Π.Ε.Λ.Τ.). Θα ακολουθήσει δεξίωση
Διάρκεια Έκθεσης : 06-17/02/2014. Ώρες Επισκέψεων : Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:00 – 19:00.Τρίτη-Πέμπτη 10:00 – 16:00.


Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Νικαίας έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας και απονομή τιμητικής διάκρισης στην υπεύθυνη του Ινστιτούτου Εμπορίου και Επιστημών, της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κα Αρανίτου Βάλιας από τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Βασίλη Κορκίδη και του τέως Προέδρου του Συλλόγου Πισιδίας  και δημοσιογράφου κ. Αθανασίου Πετρίδη – Πισίδη, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π.Τσαλδάρη 10 – 1ος όροφος).
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν το μουσικό συγκρότημα του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγίας Τριάδας».

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Αιγυπτιακού Μορφωτικού Κέντρου Αθηνών (Πανεπιστημίου 6 , 3ος όροφος) η Π.Ε.Λ.Τ διοργανώνει Μουσική Ποιητική βραδιά με θέμα Ελλάδα – Αίγυπτος με το μουσικό σύνολο της Π.Ε.Λ.Τ.