Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ


Μία μόλις ανάσα πριν τα Χριστούγεννα ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σας προσκαλεί στο Χορωδιακό Φεστιβάλ που διοργανώνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 με την συμπαράσταση του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας  στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας «Αντώνης Σαμαράκης» (οδός Μ.Ασίας 24 & Παπαναστασίου, δίπλα στο Δημαρχείο). Το μεγάλο μουσικό αυτό γεγονός είναι αφιερωμένο στη μνήμη του μεγάλου πεζογράφου Αντώνη Σαμαράκη 10 χρόνια από τον θάνατό του.


Το Χορωδιακό Σύνολο που θα καλωσορίσει τους παρευρισκόμενους αποτελείται από τους μικρούς μας φίλους της Παιδικής Χορωδίας ΧΑΝ δίνοντας τη σκυτάλη στην Εφηβική Χορωδία ΧΑΝ. Σειρά θα έχουν η Χορωδία Φιλόμουσου Οργανισμού Καρυστίας, η Χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Χορωδία Γυναικών Ψαχνών Ευβοίας, η Χορωδία Λυγουριού του δήμου Επιδαύρου ενώ την μοναδική μουσική εκδήλωση θα κλείσει η Ιστορική Χορωδία Νίκαιας.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιά και Νήσων, κ. Iωάννης Μαρωνίτης σε κοινή δήλωσή του με την Διευθύντρια Λαϊκού Πολιτισμού & Χορωδιών Ομίλου UNESCO Πειραιώς & Νήσων κα Νία Κομπορόζου τόνισαν «Η Μουσική και το Τραγούδι ψυχαγωγεί και συντροφεύει μοναδικά τον κάθε έναν από εμάς ιδιαίτερα σε μία εποχή που οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης παίρνουν τραγικές διαστάσεις και όλοι μας έχουμε ανάγκη από μία αισιόδοξη ανάσα. Το Χορωδιακό Φεστιβάλ, σκοπό έχει οι ενωμένες φωνές των Χορωδιών να ταξιδέψουν το κοινό σε μία μουσική πανδαισία.»


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ