Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Παρουσίαση βιβλίου «Γιάννα» της Γιάννας Αγγελοπούλου, στη Saint Paul

 Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου οι απόφοιτοι της Ελληνογαλλικής Σχολής SAINT PAUL του Πειραιά προσκάλεσαν την Επιχειρηματία και Συγγραφέα κ Γιάννα Αγγελοπούλου, στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής SAINT PAUL στον Πειραιά, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόσφατο βιβλίο της με τον τίτλο «ΓΙΑΝΝΑ»
Η αίθουσα είχε γεμίσει κόσμο από νωρίς το απόγευμα καθώς η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι πλέον ένας θρύλος ο οποίος έχει καθιερωθεί διεθνώς και την γνωρίζουν όλοι με το μικρό της όνομα, αυτό δηλαδή που είναι και ο τίτλος του βιβλίου.
Πριν την παρουσίαση έγινε μια πρώτη αναφορά από τον Δημοσιογράφο κ. Λεωνίδα Μπλαβέρη, που το προλόγισε με τα καλύτερα λόγια.
Στη συνέχεια υπήρξε μια βιντεοπροβολή με τις συναντικότερες στιγμές της ζωής της κ. Αγγελοπούλου.
Η ίδια μας κατέπληξε με τις ρητορικές της δεινότητες και μας απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται από τους πλέον σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο.
Την παρουσίαση χαιρέτησαν, ο Πρόεδρος των Αποφοίτων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου και ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Μάρκος Βαρθαλίτης.


Μεταξύ των παρόντων, εκτός των άλλων και, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πολιτευτής κ. Σπύρος Σπυρίδων, ο Γενικός Διευθυντής της Ελληνογαλλικής Σχολής κ. Μάρκος Βαρθαλίτης, ο Οικονομολόγος κ. Γρηγόρης Μπούτσης, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Δρ. Παναγιώτης Δέγλερης, η Συνεργάτιδά μας κ. Βαρβάρα Τσιάλτα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σήφης Βουράκης, ο Πρόεδρος του Χατζηκυριακείου Ιδρύματος κ. Μιχάλης Στρουμπούλης, η Ηθοποιός κ. Βάνα Μπάρμπα, ο Τραγουδιστής κ. Λευτέρης Πανταζής, οι Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννης Ηλίας, Θανάσης Γαλάτης, η κ. Ντίνα Τρουπιώτη, ο Δημοσιογράφος και Εκδότης κ. Τάκης Μαυρέας, ο Ιατρός, Πρόεδρος της ΜΚΟ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» και Υποψήφιος Δήμαρχος Περάματος κ. Δημήτρης Θεοδωρολέας, ο Στοχαστής κ. Τάσος Μπούχλας, ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Καπράνος, ο Πολιτευτής κ. Γιώργος Βαγιάκης, ο κ. Γιώργος Σκανδάλης, ο Ναύαρχος Νίκος Αρτεμάκης.
Μια εκδήλωση αξιώσεων που αγκαλιάστηκε από όλο τον πνευματικό κόσμο του Πειραιά.
Μπράβο στους αποφοίτους της Saint Paul και στον Πρόεδρό τους κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Δημήτρης Κανδεράκης