Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Συνεστίαση στο Ναυτικό Όμιλο


 Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Πειραιά ο Σύνδεσμος Ελληνοαμερικανικής Φιλίας Πειραιά διοργάνωσε συνεστίαση με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων για να μαζευτούν τα μέλη και να ευχηθούν το ένα στο άλλο για τις Άγιες μέρες που έρχονται.
Δεν πραγματοποιήθηκαν ομιλίες, μόνο ολιγόλεπτοι χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο, Δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Στάθη, και τον Γενικό Γραμματέα, Ιατρό κ. Ευάγγελο Κοψιδά.

Παρέστησαν εκτός των άλλων και, ο Πολιτευτής και μέλος του Συνδέσμου της Ελληνοκινεζικής Φιλίας κ. Πέτρος Πελεκάνος, οι κυρίες, Χρυσούλα Τσαγκάρη, Μαρία Μακεδών, Σιγαλάκου, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνοαμερικανικής Φιλίας κ. Μπέσσυ Κωνσταντινέα, ο Βουλευτής κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο Σύμβουλος κ. Γιάννης Σωτήρχος, ο Ιατρός και Πρόεδρος ΜΚΟ «ΜΕΡΙΜΝΑ ΖΩΗΣ» κ. Δημήτρης Θεοδωρολέας, η Πολιτευτής και Πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Ασφάλειας, Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδιών, Εφήβων, Οικογένειας κ. Μίνα Σαμαρά, ο κ. Σκούρτης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου «Έν Πλώ» κ. Γιάννης Κανατσέλης.

Νίκος Ζάβρας