Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - ΠΟΡΟΣ...Βιολογικός καθαρισμός-άμεσες ενέργειες

-Ως βιολογικό καθαρισμό Πόρου-Γαλατά εννοούμε το δίκτο συλλογής των λυμάτων του Γαλατά, το δίκτυο του Πόρου, Σφαιρίας και Καλαυρίας, και το εργοστάσιο επεξεργασίας των λυμάτων στο Ρώσσικο.
Ενώ το δίκτυο του Γαλατά έχει τα λιγότερα προβλήματα, το δίκτυο του Πόρου και το εργοστάσιο του Πόρου είναι υπό κατάρρευση και τα δυο λόγω μη συντηρήσεως.
Πρέπει άμεσα να κληθεί στη Σύσκεψη που γίνεται στην Αντιπεριφέρεια, εκτός του Δημάρχου Πόρου Δ. Στρατηγού και των επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιω. Δημητριάδη και της ελάσσονος Δ. Πάνου, και ο Δήμαρχος Τροιζήνας Γ. Σαμπάνης και ο επικεφαλής της αντιπολιτεύσεως Σάββας Αθανασίου!

Φέτος προβλέπεται έξαρση των προβλημάτων του βιολογικού και μείωση του Τουρισμού λόγω αυτών των προβλημάτων, αλλά και των οικονομικών συγκυριών!
Είναι επιτακτική ανάγκη ενωμένοι ο Πόρος και ο Γαλατάς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να λάβουμε έκτακτα μέτρα, διότι φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, θα πνιγούμε στα σκατά!
Ο Τουρισμός πνέει τα λοίσθια και φέτος ή του ρίχνουμε τη χαριστική βολή ή του δίνουμε το φιλί της ζωής να πάρει λίγω επάνω του!
Μόνο ΕΝΑΣ δυνατός και αγωνιστικός ΔΗΜΟΣ Πόρου-Γαλατά και Μεθάνων , των χωριών και των οικισμών της Τροιζήνας είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα, που έχουν συσσωρευθεί. Διαφορετικά, το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο! Συρρίκνωση και πάλι συρρίκνωση!

Δημήτριος Ν. Πάνου
Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου

Τηλ:6975855996 – email:dimitris.panou@gmail.com