Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Τον καιρό εκείνο τον παλιό…»


Στις 8 Δεκεμβρίου η Ευαγγελίστρια μας διασκέδασε πραγματικά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Απολαύσαμε ένα καταπληκτικό ντουέτο από δυο όμορφα νέα, σοβαρά, πολυταλαντούχα παιδιά, τον Πρόδρομο Μαυρίδη και την Χρυσαυγή Πρέππα καθώς και την Νάντια Παπανδρέου στο πιάνο σε μια μουσική αναδρομή στις μελωδίες της Αθήνας του Μεσοπολέμου μέσα από τα τραγούδια των Χατζηαποστόλου, Σουγιούλ, Σακελλαρίδη.

Πιστέψτε με οι φωνές τους, η εκτέλεση και η σκηνική τους παρουσία δεν είχαν τίποτε να ζηλέψουν από τους πρωταγωνιστές της Λυρικής. Ερμήνευσαν κομμάτια δύσκολα, κομμάτια γνωστά και πολυαγαπημένα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως οι παλιοί μεγάλοι τραγουδιστές τους. Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να σέβονται την ποιότητα της οπερέτας και να την υπηρετούν χωρίς να θέλουν να την αλλοιώσουν. Άλλωστε η Ελληνική οπερέτα, είναι πλέον κλασική και χάρηκα που είδα τόσους νέους να την απολαμβάνουν.
Θυμηθείτε τα ονόματά τους. Η Χρυσαυγή, ο Πρόδρομος, η Νάντια διαθέτουν όχι μόνο πολύ ταλέντο αλλά πολύ όρεξη, κέφι, αγάπη για την οπερέτα, που είναι πολύ απαιτητική και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη εξάσκηση της φωνής αλλά και υποκριτικά προσόντα.
Η Καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκε στην Ζωή Σολδάτου, που της αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για τις επιλογές και την όλη δουλειά της.
Η Ενορία εν Δράσει της Ευαγγελίστριας συνεχίζει να αποδεικνύει το ενδιαφέρον και την αγάπη της για όλους μας.
Έχει αντιληφθεί πλήρως ότι η ευρύτητα πνεύματος είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μας. Άλλωστε αλλού ελλοχεύουν οι κίνδυνοι και όχι εκεί που νομίζαμε μέχρι τώρα.
Ευχαριστούμε την Ευαγγελίστρια και ευχόμαστε σ’ όλους καλή συνέχεια.

Βαρβάρα Τσιάλτα.