Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ρένα Μητροπούλου Ένας ανεκτίμητος άνθρωπος της προσφοράς

Έφυγε από κοντά μας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου η Αρχόντισσα του Πειραιά, η Ειρήνη (Ρένα) Μητροπούλου, ένας ανεκτίμητος άνθρωπος και φίλος, που μόνο χαρά και αγάπη μας έδινε με την παρουσία και τα λόγια της.
Κανείς ποτέ δεν άκουσε κακιά κουβέντα από την κυρά Ρένα μας. Στο πρόσωπό της ήταν πάντα η καλοσύνη. 
Τα μάτια της είχαν την λάμψη της προσφοράς και της αλληλεγγύης. Η καρδιά της ήταν γεμάτη με τον πόθο της προσφοράς.

Σύζυγος του αείμνηστου Ντίνου Μητρόπουλου, του μόνιμου σχεδόν γραμματέα του Θρύλου, η κυρά Ρένα, έζησε σε ένα περιβάλλον καθαρά Πειραιώτικο, που αγαπούσε υπερβολικά την πόλη και πάσχιζε καθημερινά για το καλό της.
Η θλίψη όλων μας απέραντη και μεγάλη. Απαρηγόρητη η θυγατέρα της Βίκυ και ο Σύζυγός της Γιώργος Τατσόπουλος, έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να την κρατήσουν κοντά μας.
Όμως ο Θεός τη Θέλησε δίπλα του και είναι κάτι που τιμά τη μακαριστή Ειρήνη, που είχε βίο υποδειγματικά καλό και άξιο να ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια.
Ευχόμαστε η κυρά Ρένα από εκεί ψηλά να μας ευλογεί και να μας φροντίζει όπως έκανε πάντα.
Η θύμησή της δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από κοντά μας.
Μεταξύ των φίλων που προσήλθαν για τον τελευταίο χαιρετισμό στην εξόδιο ακολουθία, διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον πρώην Υπουργό και Δήμαρχο κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τους κ.κ Προέδρους, Μαίρη Τσανάκη του Πειραϊκού Συνδέσμου, Γιώργο Χατζηγεωργίου των Αποφοίτων της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul, Γιάννη Σπυράκη του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος, Νταϊάνα Λυκουρέζου του Ρόταρυ Καλλιθέας, την Πολιτευτή κ. Μίνα Σαμαρά, τον Εκπαιδευτικό κ. Γιώργο Δρούζα, τον κ. Σταμάτη Σεμιτέκολο, τις κυρίες Ριρή Καστρινάκη, Άννα Δασκαλάκη, την Διευθύντρια και Ιδρύτρια της Σχολής Χορού DANCE THERAPY κ. Βάνα Χαραλαμποπούλου, τον Οικονομολόγο κ. Λυκούργο Παπαγιαννόπουλο, τον Στοχαστή κ. Τάσο Μπούχλα, τον Δικηγόρο κ. Ευάγγελο Δήμοβιτς.

Γιώργος Κανδεράκης