Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


 Τη μαγεία των Χριστουγέννων που εκφράζεται στα χριστουγεννιάτικα παραμύθια, στα τραγούδια, στη  χαρούμενη πολύχρωμη ατμόσφαιρα, στο μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης, βιώνουν μικροί και μεγάλοι στις γιορτές των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Πειραιά, που ξεκίνησαν στον κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ». Μέσα από πλούσια εκφραστικά μέσα, θεατρικά σκετς, τραγούδια και ποιήματα, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών, στις ξεχωριστές εκδηλώσεις τους, μετουσιώνουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.


Η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κα Ευαγγελία Σαρρή, είπε μεταξύ άλλων:
«Αγαπητοί γονείς, αγαπημένα μας παιδιά, σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, αυτές τις άγιες ημέρες, η Γέννηση του Χριστού να γεμίσει τις καρδιές μας με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία. Σήμερα θα καμαρώσουμε τα παιδιά μας, θα τα χαρούμε και θα νοιώσουμε μαζί τους το μήνυμα των Χριστουγέννων – μήνυμα ειρήνης, μήνυμα ελπίδας, μήνυμα αγάπης. Θέλω να ευχηθώ στα παιδιά μας να είναι στη ζωή τους καλότυχα και ευτυχισμένα. Καλά Χριστούγεννα».


Τις εορταστικές εκδηλώσεις των Βρεφονηπιακών Σταθμών συνόδεψε με τις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της, η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.