Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση Τσάϊ Αγάπης στον Άγιο Γεώργιο Κερατσινίου


 Ο Άγιος Γεώργιος Κερατσινίου πάντα έχει να δώσει κάτι περισσότερο στους ενορίτες του, αλλά και σε όσους πιστούς από άλλες εκκλησίες και περιοχές, εκκλησιάζονται σαυτόν και έχουν μπολιαστεί στην σωστή πίστη και σε μια πολύ καλή επαφή των Ιερέων και του Ποιμνίου.
Ότι γίνεται στο Ναό αυτό είναι προϊόν συνεργασίας πολλών ανθρώπων που σκέφτονται ομαδικά και ενεργούν ως ένα σώμα και μία ψυχή, υπό τις οδηγίες αγάπης του π. Πολυκάρπου, προϊσταμένου του Ναού.
Παραβρεθήκαμε στο τσάϊ αγάπης που παρέθεσε ο Ιερός Ναός στα στελέχη των κατηχητικών, στα κατηχητόπουλα και τους γονείς τους, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και για μια ακόμα φορά εντυπωσιαστήκαμε από αυτά που είδαμε, ακούσαμε και κεραστήκαμε.
Ένα πολύ ωραίο βίντεο με όλες τις δραστηριότητες του Ναού και των παιδιών που κατηχεί, των μελών της Ορχήστρας και της χορωδίας, τις εκδρομές μικρών και μεγάλων, μας άφησε άφωνους και πολύ προβληματισμένους, από τις φοβερές προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους.
Μια άλλη κοινωνία, πιο ανθρώπινη και γεμάτη πνεύμα αγάπης, έχει στηθεί στον Άγιο Γεώργιο και πορεύεται ειρηνικά σε ρυθμούς που είναι γοργοί αλλά γεμάτοι δραστηριότητα, πίστη, σεβασμό, ήθη και παραδόσεις που μας οδηγούν μπροστά.
Ο λόγος του π. Πολυκάρπου, που έκλεισε τη μικρή αυτή σύναξη - τσάϊ γνωριμίας και προσφοράς, ήταν μεστός και πολύ διδακτικός με γενική παραίνεση στους γονείς να δίνουν το καλό παράδειγμα αυτοί πρώτοι στα παιδιά τους και να μην περιμένουν να γίνουν όλα από τα παιδιά.

Ελένη Κανατσέλη