Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ: Εκδηλώσεις με οπτικοακουστικό υλικό στο Πολιτιστικό


Την Δευτέρα 9 και την Τρίτη  10 Δεκεμβρίου διοργανώνονται δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις στο Πολιτιστικό μας Κέντρο (Κωνσταντινουπόλεως και Ομήρου):
·         Την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. ο συμπολίτης μας αρχαιολόγος δρ Στέλιος Ντάντης θα δώσει διάλεξη με θέμα «Γεωλογική διαμόρφωση και Προϊστορία της περιοχής του Μοσχάτου» με τη συνοδεία οπτικοακουστικού υλικού
·         Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στα πλαίσια της έκθεσης γλυπτικής του Μιχάλη Κάσση διοργανώνεται εκδήλωση με θέμα «Πως γίνεται ένα γλυπτό στο χαλκό και στο μάρμαρο». Ομιλητής ο ίδιος ο γλύπτης Μιχάλης Κάσσης  που θα προβάλλει και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου με αφορμή τις δύο ενδιαφέρουσες αυτές εκδηλώσεις δήλωσε: ότι «Ο Δήμος μας διοργανώνει και ειδικές εκδηλώσεις καθώς εστιάζονται σε συγκεκριμένους τομείς όπως στον τομέα της επιστήμης και της τέχνης. Μάλιστα, στις δύο εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό μας Κέντρο τις επόμενες ημέρες δύο σημαντικοί άνθρωποι της περιοχής θα παρουσιάσουν μέρος της έργου τους: Ο συμπολίτης αρχαιολόγος Στέλιος Ντάντης με το επιστημονικό του έργο και τις σημαντικές εκδόσεις σε θέματα ιστορίας και αρχαιολογίας. Επίσης, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Μιχάλης Κάσσης που έχει πλούσιο έργο γλυπτικής γνωστός και  ως «ο γλύπτης της  Αντίστασης». Ο Δήμος μας συνεργάζεται μαζί τους σε εθελοντική βάση και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια για τη συνεισφορά τους σε μια δύσκολη εποχή σαν τη σημερινή.»