Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια


Του Ευάγγελου Ραφτόπουλου


Τα γνήσια παραπάνω ιδανικά που επί αιώνες γαλούχησαν γενεές ολόκληρες και με τις ισχυρές δομές τους κατόρθωσαν να οδηγήσουν σχεδόν όλους τους Έλληνες σε λεωφόρους δόξας λαμπρές, σε ευτυχισμένες ζωές, σε επιλογές ανάγκης και επιθυμίας, ποδοπατήθηκαν, αλλοιώθηκαν, χάθηκαν.


Και αντί στην θέση τους να υψωθούν ιδανικά διαχρονικά, παγκόσμια, κοπιώδη στην κατάκτησή τους, ευτελή και εύκολα όνειρα, επίπλαστες και αχρείαστες ανάγκες μας περιχαράκωσαν, γκρέμισαν όλες τις ελπίδες και μας ώθησαν σε γκρεμούς, χαράδρες και αβύσσους.

Οι αξίες της ελευθερίας, της ισότητας, της αδελφοσύνης ασφαλώς άπιαστες ήταν για όλους, μακρείς και στενοί μονόδρομοι αποδείχθηκαν και ξεχάστηκαν γρήγορα, αν και ήταν σημαία πολλών απελευθερωτικών δηλώσεων και κινήσεων.

Από τους Έλληνες σωτήρες- οι νεκροθάφτες μας- στους Ευρωπαίους ιδεολόγους του κέρδους και του συμφέροντος βρεθήκαμε, μικρά αποσβολωμένα ανθρωπάκια στα γιγάντια χέρια κυκλώπων της διαφθοράς και της εκμετάλλευσης.

Οι απάτριδες, άθεοι, χωρίς οικογένειες σύμμαχοί μας επιβλήθηκαν στην ευάλωτη οικονομία μας, στην ανοχύρωτη χώρα μας, στους απροστάτευτους εμάς, που οι συνθήκες μας στέρησαν την ανεξαρτησία, την ελευθερία, την σταθερότητα.

Τα αλλεπάλληλα aller retour ένθεν κακείθεν, Ελλήνων και Ευρωπαίων ηγετών, όλων των διεφθαρμένων Οργανισμών και όχι μόνο, με κρυφές μεταξύ τους πληροφορίες και διαρροές, με στόχο την πλήρη εξουδετέρωση του ανίσχυρου, του αθώου,
καλά κρατούν.

Βρήκαν ευκαιρία οι επιτήδειοι να δείξουν τα σάπια, θανατηφόρα δόντια τους, τις σιδερένιες γροθιές τους, τις αιμοσταγείς και αιμοδιψείς φρικτά άσχημες φυσιογνωμίες τους, τα άρρωστα μυαλά τους.

Σας μισούμε ημεδαπούς και αλλοδαπούς παράφρονες ,γιατί μας κάνατε λοβοτομή, μας αφαιρέσατε το δικαίωμα να ζούμε, να σκεφτόμαστε, να ευχαριστιόμαστε.

Σας μισούμε γιατί τρώμε στη μάπα τον Πρετεντέρη, τον Τράγκα, την Πετρούλα, τον Σωτηρακόπουλο, το ζεύγος Ευαγγελάτου, το ζεύγος Λιάγκα, το ζεύγος Κωστόπουλου, τους κωμικούς που παριστάνουν τους πολιτικούς, όλους που κάνουν παρέλαση στην τηλεόραση για να αναγνωρίσει ο κόσμος το μεγαλειώδες κενό τους.

Σας μισούμε για τους αξιοπρεπείς που μεταβάλατε σε επαίτες, για τους νοικοκύρηδες που τους κάνατε άστεγους, για τον μισθό που τον μετατρέψατε σε φιλοδώρημα, για τα φάρμακα που δεν υπάρχουν, τα νοσοκομεία που δεν λειτουργούν..

Τέλος σας μισούμε για τα ιδανικά μας και τις αξίες μας που τις υποκαταστήσατε με γεννόσημες, τις αρχές μας που τις κάνατε κουρέλια.


Σας μισούμε…