Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Ορκωμοσίας Σημαιοφόρων Σημαιοφόρων

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του Αντιπροέδρου της Βουλής, Ιωάννη Τραγάκη, καθώς και του Αρχηγού του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναυάρχου Λ.Σ. Δημήτριου Μπαντιά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι ορκωμοσίες ογδόντα (80) νέων Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής της εκπαιδευτικής σειράς 2013-2014 και δώδεκα (12) νέων Σημαιοφόρων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, της εκπαιδευτικής σειράς 2012-2013.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Προικοννήσου κ. Ιωσήφ.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στο σύντομο χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους νέους αξιωματικούς, ανέφερε:
«Συγχαρητήρια για την αποφοίτηση και την ένταξή σας στο Λιμενικό Σώμα. Με τον όρκο που δώσατε στο Σύνταγμα και τη Σημαία αναλαμβάνετε το βάρος της ευθύνης να στηρίξετε τη μεγαλύτερη εμπορική ναυτιλία του πλανήτη, που αποτελεί, συνάμα, τη μεγαλύτερη πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας. Παράλληλα, αναλαμβάνετε την ευθύνη να εγκαθιδρύσετε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και να διαφυλάξετε τα σύνορά μας».

Στην τελετή παρέστησαν, o Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας, Αθανάσιος Μπούσιος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Αθανάσιος Χριστόπουλος, οι Υπαρχηγοί του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχοι Λ.Σ. Κωνσταντίνος Κουνουγέρης και Δημήτριος Τσιαδής.