Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Προσκύνημα στην Καπαδοκία..με τον Παύλο Φήμη και τον Πειραϊκό Φάρο


 Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173) πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα, «Προσκύνημα στην αγιοτόκο Καππαδοκία» με εισηγήτρια την κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου και κύριο Ομιλητή τον Θεολόγο, Λογοτέχνη και Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ Παύλο Φήμη.

Ένα όμορφο και πολύ κατατοπιστικό οδοιπορικό από πρόσφατη επίσκεψη – προσκύνημα του Πειραϊκού Φάρου στα Άγια χώματα της Μικρασίας και της Καπαδοκίας, με πολλές διαφάνειες και φυσικά, λεπτομερή σχόλια από έναν έμπειρο του είδους, όπως είναι ο εκλεκτός φίλος κ. Παύλος Φήμης.
Πολύς ο κόσμος που παραβρέθηκε και συγκινήθηκε από τις περιγραφές για τις χαμένες πατρίδες.
Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον π. Ιγνάτιο Παπασπηλιόπουλο, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Κώστα Μιχαλακόπουλο, Αχιλλέα Παπουτσή, Ανδρέα Δημάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τους κ.κ. Γιώργο Οικονομόπουλο, Παναγιώτη Μιχαλακόπουλο, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, την κ. Ντίνα Τρουπιώτη, την πρώην Πρόεδρο του Ζήνωνα κ. Αγγελική Μπουλιέρη.
Συγχαρητήρια σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Φάρου για αυτή την εξαιρετική εκδρομή – προσκύνημα και την τόσο καλή ενημέρωση που μας έκαναν.

Γιώτα Κανατσέλη