Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Περί λογισμών» ομιλία στη Σύναξη Νέων Αγίας Τριάδας

 Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στο πνευματικό κέντρο κάτωθι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Πειραιά, ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Τιμόθεος Σταυρίδης, Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας μίλησε στη Σύναξη Νέων της Αγίας Τριάδος Πειραιώς με θέμα «Οι Λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μας».
Πολλά και καλά μας δίδαξε ο π. Τιμόθεος, ένας κληρικός ήθους και Χριστιανικού αναστήματος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου, που έχει μεγάλη πείρα από λογισμούς και πειρασμούς.

Μεγάλο το ακροατήριο και όλοι μας κρεμόμασταν από τα χείλη του, καθώς μας εξηγούσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κανείς τους λογισμούς είναι η συνεχής άσκηση και η βοήθεια του πνευματικού πατέρα που καθένας μας έχει.
Να ευχαριστήσουμε τον π. Δανιήλ Ψωΐνο, Υπεύθυνο της Σύναξης των Νέων και την Βοηθό – Γραμματέα κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου για τα ψυχωφελή θέματα που επιλέγουν και τους εξαιρετικούς ομιλητές που μας τα παρουσιάζουν.
Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, την Εκπαιδευτικό κ. Μαρία Παπαδοπούλου, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρρυ Μακρογαμβράκη, τις κυρίες Ευμορφία Χριστοφή, Βασιλική Μακρογαμβράκη.
Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι περάσαμε να πάρουμε την ευλογία του π. Τιμοθέου και να του ευχηθούμε για τις γιορτές.

Γιώργος Κανδεράκης