Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Αντιπεριφέρεια Νήσων Πειραιά..Μονάδες αφαλάτωσης στο Αγκίστρι


Μετά από απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται άμεσα οι διαδικασίες εγκατάστασης δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης στο Δήμο Αγκιστρίου. Το έργο προϋπολογισμού 1.150.000 ευρώ χρηματοδοτήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2007-2013», και συγκεκριμένα από τον άξονα προτεραιότητας «Αειφόρος ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής - Διαχείριση και διανομή ύδατος (πόσιμο νερό)».
Το πολυσήμαντο αυτό έργο περιλαμβάνει την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία δύο φορητών μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού, ελάχιστης συνολικής δυνατότητας παραγωγής πόσιμου νερού 1.200 m3 την ημέρα.

«Η χρηματοδότηση και η εγκατάσταση των δύο μονάδων αφαλάτωσης σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγκιστρίου Γιάννη Αθανασίου λύνει οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης στο νησί. Συνεχίζουμε καθημερινά τη δουλειά μας λύνοντας προβλήματα των νησιών και στηρίζοντας έτσι στην πράξη την τουριστική ανάπτυξη και τις τοπικές οικονομίες με σεβασμό στο περιβάλλον», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Κατσικάρης.