Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκριτική ΠΑΣΟΚ και Αισιοδοξία σε πετυχημένη συνεστίαση στην Πειραϊκή

 Εντυπωσιακή από κάθε άποψη ήταν η Εκδήλωση – Συνεστίαση που πραγματοποίησε η Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας στην ταβέρνα «ΚΡΗΤΙΚΟΣ» της Πειραϊκής την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου το βράδυ.
Δεν έλειψε κυριολεκτικά κανείς και όλοι ήταν ευδιάθετοι για αυτή τη μεγάλη ανταπόκριση του απλού λαού στο κάλεσμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νέος Γραμματέας του Κινήματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος και μίλησε φανερώνοντας ότι είναι ενημερωμένος ακόμα και για τα μικρά προβλήματα του Πειραιά.
Ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε κυρίως στην άδικη επίθεση που δέχεται το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα να του χρεώνεται η σημερινή άσχημη κατάσταση της Ελλάδας, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι υπαίτια της κρίσης είναι κατά το μεγαλύτερο μέρος η Νέα Δημοκρατία, από την οποία το ΠΑΣΟΚ παρέλαβε ένα διαλυμένο και πτωχευμένο κράτος.
Χρέος όλων, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, είναι να βγάλουμε αυτή τη ρετσινιά που μας κολλούν και να δεχτούμε τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Ανάμεσα στους πολλούς παρισταμένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Αντιπεριφερειαρχη κ. Στέφανο Χρήστου, τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Ανάπτυξης κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Χρήστο Πάλλη, τους κ.κ Λεωνίδα Μελά, Αικατερίνη Δουρέκα, Τάκη Δόκο, Αντιγόνη Μονογιούδη, Χρήστο Παπαχρήστο, Δημήτρη Καρύδη, Νίκο Καλαμακιώτη, Βασίλη Κατσαφάδο, Τάκη Αβραμίδη, Γιώργο Αξαρλή, Γιάννη Σωτήρχο, Αλέκο Βασιλείου, Αντώνη Λίλα, Τάκη Αγγελόπουλο, Τέτα Γραμματικοπούλου, Νίκο Στάη, Σταυρούλα Καρύδη, Μιχάλη Μαλτέζο.

Δημήτρης Κανατσέλης