Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΔΑΚΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.. Όχι άλλο αντιαναπτυξιακό προϋπολογισμόΆλλος ένας αντιαναπτυξιακός προϋπολογισμός, ο οποίος αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων βρίσκεται υπο ψήφιση στη Βουλή με τον οποίο η Κυβέρνηση επιδιώκει την δημιουργία δημοσιονομικού πλεονάσματος.
Κανείς δεν θα ήταν αντίθετος σ’ αυτό το επιδιωκόμενο πλεόνασμα του προϋπολογισμού εάν αυτό δεν “χτιζόταν” πάνω στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ.

Είναι αδιανόητο και συνάμα τραγικό στην Ελλάδα του 2014 οι πολίτες να προσπαθούν να ζεσταθούν με τα μαγκάλια και να πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις γιατί τους κόβουν το ρεύμα ή γιατί δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο.
Η φτώχεια, η Ανεργία, η εξαθλίωση, οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, οι πλειστηριασμοί, η μαύρη εργασία, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, η κατάργηση του κοινωνικού κράτους, η κατάργηση των Συλλογικών διαπραγματεύσεων, η εμπορευματοποίηση της υγείας και της παιδείας, οι ιδιωτικοποιήσεις ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ  όπως το Ρεύμα, το Νερό και οι Συγκοινωνίες ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΕΔΙΟ ΔΟΞΗΣ ούτε ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ ούτε ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΟΣ!
Κυβέρνηση και Τρόικα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Δεν είμαστε ΑΡΙΘΜΟΙ και “ΝΟΥΜΕΡΑ” στα μαύρα κατάστιχά τους!
Είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ με καθημερινές ΑΝΑΓΚΕΣ, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου και της βιοπάλης και απαιτούμε ΣΕΒΑΣΜΟ γιατί μας αναγκάσατε δια νόμου να υποστούμε ΘΥΣΙΕΣ για λάθη που δεν ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ!
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΦΡΕΝΗΡΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΟΧΗΣ & ΑΝΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! ΣΠΕΡΝΕΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ!