Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι γλυκές κρίσεις της κυρά Όλγας


Καπτάν Νικόλας

Εύχομαι καλά να έρθει το 2014 στον άξιο καπετάν Νικόλα Κωστάρα. Ο Καπτάν Νικόλας άξιος μαχητής των θαλασσών όλης της σφαίρας. Συγχρόνως μεγάλος ποιητής και λογοτέχνης. Τα κείμενά του στολίζουν τη Φωνή.
Καλή χρονιά απ’ όλους εμάς που σας θαυμάζουμε. Τα ωραία και εκλεκτά γραφόμενά σας, Καπετάνιε και μαχητή της θάλασσας και του πνεύματος, είναι πολύτιμα για όλους. Σε τούτες τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα.
Καλές γιορτές.

Η κυρά Όλγα εύχεται

Στ΄αρχοντικά να πάμε/ να μάθομε πως νοιώθουμε σαν φάμε και χορτάσουμε. Πεινάει ο Πειραιάς πεινά και η Αθήνα. Στην πείνα είμαστε ενωμένοι, τσουγκρίσετε το ποτήρι/και έτσι σαν χορτάσουμε, θα γίνει πανηγύρι.

Κυρία Μαρία Ταστσόγλου

Χαρούμενη ηλιαχτίδα φώτισε τη ΦΩΝΗ στις 12 Δεκεμβρίου. Με τις χρυσές δεκαετίες του Ελληνικού τραγουδιού που μας γράψατε.

Στον κ. Κώστα Μπαρμπή


Εύχομαι καλή χρονιά. Να είσαστε πάντα υγιής, να μας χαρίζετε το ιστορικό έργο σας, που είναι και το καμάρι της ιστορίας μας. Σας εύχομαι στο ευτυχισμένο σπιτικό σας, αρχιμηνιά καλή χρονιά. Εύχομαι να μας γράφετε με πάθος με γινάτι και γίνετε εμπόδιο στων εχθρών μας το μάτι. Και το κουκούτσι απ΄ το ρόδι σα ραΐσει, με ευτυχία το νοικοκυριό σας να γεμίσει.

Καλές Γιορτές κ. Λαουτάρη

Ποιητής και λογοτέχνης, σκηνοθέτης ο Μανώλης, καθώς και σκηνογράφος. Η σειρά του Καραγκιόζη που παρουσιάζεται, απ΄ τη ζήλεια βγάζει μάτι. Πρωτότυπο κάθε του κομμάτι. Έλα εδώ στο Φάληρο, παράγκα να του φτιάξεις, και με τα μάτια του όνειρου τον κόσμο να κοιτάξεις. Να έχει πάντα με όλους μας θαλασσινή κουβέντα κι από κοντά και τα νησιώτικα τα γλέντια.
Συγχαρητήρια.ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ