Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

«Η Ναυμαχία της Έλλης» από τον Ηλία Ευαγγέλου

Την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στον Πειραϊκό Φάρο, Πραξιτέλους 173, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Ταξίαρχος Ε.Α της Πολεμικής Αεροπορίας κ. Ηλίας Ευαγγέλου με θέμα: «Με τη Δύναμη του Θεού… πλέω …. Εναντίον του Εχθρού του Γένους: Η Ναυμαχία της Έλλης».
Τόχουμε πει πολλές φορές για την ποιότητα των ομιλητών του Πειραϊκού Φάρου και για τα επιλεγμένα θέματα που συζητούνται και δεν έχουμε πέσει ποτέ έξω στις κρίσεις μας.

Ένας από αυτούς τους πολύ κατατοπισμένους επιστήμονες, μελετητές, ομιλητές είναι και ο κ. Ευαγγέλου, που μας εντυπωσίασε.
Ακούσαμε και μάθαμε πολλά για την ένδοξη εποχή των βαλκανικών πολέμων και ο ομιλητής αν και αεροπόρος, μίλησε για ναυτικές επιχειρήσεις με αξιοζήλευτη μάθηση και γνώσεις.
Η ναυμαχία της Έλλης κράτησε το Αιγαίο Ελεύθερο και έκλεισε τους Τούρκους στα στενά.
Αρκετός κόσμος παρακολούθησε και αυτή την ωραία εκδήλωση του Πειραϊκού Φάρου. Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τις κυρίες, Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιώτη.
Ευχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις που με ιστορικά στοιχεία τεκμηριώνουν μια εποχή, να επαναλαμβάνονται.

Γιώργος Κανατσέλης