Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Εορτή Αγίας Βαρβάρας Ζαννείου Ορφανοτροφείου

 Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου εορτή της Αγίας Βαρβάρας εόρταζε το εκκλησάκι του Ζαννείου Ορφανοτροφείου Πειραιά, Φίλωνος 7, και όπως πάντα προσήλθαμε με ευλάβεια να ανάψουμε το κεράκι μας και να προσευχηθούμε στην Αγία να μας έχει καλά.

Φέτος το εκκλησάκι μας παρέμεινε αλειτούργητο και κλειστό, προς μεγάλη θλίψη των εκατοντάδων πιστών που προσήλθαν και ασπάστηκαν την Ιερά εικόνα.
Είναι η πρώτη φορά, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια που η Αγία Βαρβάρα δεν λειτούργησε, ούτε έγινε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας, λόγω επικείμενων εργασιών συντήρησης.
Βρήκαμε ευτυχώς ανοικτό μόνο τον πρόναο και έτσι η προσέλευσή μας και ο σκοπός του προσκυνήματος έγινε. Ελπίζουμε σύντομα να τελειώσουν οι εργασίες και ο Ιερός Ναός της Αγίας να ανοίξει και πάλι και να λειτουργεί κάθε Κυριακή όπως πρώτα.
Ανάμεσα στους πιστούς διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πολιτευτή κ. Δημήτρη Μάρκου, τον Ποιητή και Θιασάρχη Θεάτρου Σκιών κ. Μανώλη Λαουτάρη, την κ. Βάσω Γανωτοπούλου του Συλλόγου Διαβητικών, τον Αρχισυντάκτη μας κ. Γιάννη Κανατσέλη.
Γιώτα Κανδεράκη