Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ...Αγαπητέ μου Φίλε Γιάννη Κανατσέλη,


       Απευθύνομαι σ’ εσένα τον Αρχισυντάκτη και την «ψυχή» της εφημερίδας μας, για να σου πω ένα Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την Αγάπη, την Κατανόηση και το «βήμα» που διέθετες και σ’ εμένα στην εφημερίδα, για να γράφω τα φτωχά και μικρά μου κείμενα. Από σήμερα, στην αγαπημένη μας «ΦΩΝΗ» θα συμμετέχω, για καθαρά προσωπικούς λόγους, μόνον σαν αναγνώστης – συνδρομητής.
Ακόμα, σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τη μοναδική Καλοσύνη, (που σε χαρακτηρίζει άλλωστε), τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συνεργασίας, πάνω στην οποία βέβαια σε πολλά συμφωνούμε και σε κάποιαν διαφωνούμε. Το σίγουρο είναι ότι η δοκιμασμένη Φιλία που μας ενώνει και αριθμεί πάνω από τέσσερις δεκαετίες, είναι Πραγματική και Δυνατή.
Παράλληλα σε συγχαίρω. Αγαπητέ μου Φίλε Γιάννη, γιατί εκτός από τη δεινή και «χρυσή» σου πένα σε πεζά και ποιήματα και την άριστη Διεύθυνση της εφημερίδας, έχεις αναλάβει με πρωτοβουλία σου (μαζί και με άλλους ιδιωτικούς φορείς), Φιλανθρωπικές Κινήσεις και Εκδηλώσεις για τους πολυπληθείς αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, αυτή την τραγική περίοδο και αποδεικνύεις και στην πράξη, το πόσο πραγματικά Χριστιανός και Άνθρωπος είσαι.
       Επίσης ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον Εκδότη και Ιδιοκτήτη της «ΦΩΝΗΣ», κ. Δημήτρη Κανδεράκη, για την ευγενική φιλοξενία που μου παρείχε, στο αγαπημένο μας έντυπο. Και φυσικά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς την κ. Αναστασία Κουτσουμπού, που με τον καλό της λόγο, τόσο σ’ εμένα όσο και σε όλους τους επισκέπτες και την ειλικρινή ευγένεια που τη διακρίνει, είναι η ζεστή οικοδέσποινα στα Γραφεία της Διεύθυνσης της «Φωνής», συνεργαζόμενη άψογα και φιλικά με τους Αναγνώστες και τους Συνεργάτες. Είναι χωρίς υπερβολές, η «καρδιά» της εφημερίδας, αφού ασχολείται παράλληλα με την τακτοποίηση των κειμένων, των φωτογραφιών, τη σελιδοποίηση, τη Γραμματεία και τόσα άλλα.
       Μαζί με τις Ευχαριστίες μου και εν όψει των Αγίων και Ευλογημένων Ημερών που έρχονται, Σου Εύχομαι Αγαπητέ Γιάννη, καθώς και σε Όλους τους Άξιους Συντελεστές και Συνεργάτες της «Φωνής», Καλές Γιορτές, με Υγεία, Γαλήνη, Ανθρωπιά και Αγάπη και με τη βοήθεια του Θεού και όλων μας, η αγαπημένη μας εφημερίδα να κυκλοφορεί για πολλά – πολλά χρόνια ακόμα, προσφέροντας το ΑΞΙΟ από κάθε πλευράς, Δημοσιογραφικό, Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό της Έργο.

Με Κάθε Εκτίμηση
Κώστας Μπουρής.


Σημείωση ΦΩΝΗΣ: Ευχαριστούμε από την καρδιά μας φίλε Κώστα, ευχόμαστε ο Θεός νάναι μαζί σου και να γνωρίζεις ότι η Εφημερίδα μας θάναι πάνω στη διάθεσή σου.