Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων Πειραιά

 Το προχριστουγεννιάτικο πάρτυ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Λέσχη Αρχιπλοιάρχων, πραγματοποιήθηκε φέτος το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου. Έτσι οι ακούραστες καπετάνισσες προσφέρανε, όπως πάντα, τα σπιτικά πεντανόστιμα εδέσμάτά τους, η Λέσχη το καλό κρασί και τη μουσική από τον Χρήστο Καλαμαρά και την κιθάρα του, και οι αρχιπλοιάρχοι την καλή τους … όρεξη!

Η ευχάριστη έκπληξη αυτής της γιορτινής βραδιάς ήταν κι η κυκλοφορία του 430σέλιδου βιβλίου, με τίτλο «Γνωριμία με την Αρχαία Ελληνική Τραγωδία», της καπετάνισσας Άννας Τρίκουλη – Βογιατζή, συζύγου του μέλους της Λέσχης μας καπετάν Αχιλλέα. Η συγγραφέας ως γνωστόν ασχολείται με την αρχαία ελληνική γραμματεία και την τραγωδία ειδικά, ενώ από χρόνια διατηρεί δική της στήλη στο περιοδικό «Εξάντας». Το βιβλίο αυτό δεν είναι χρήσιμο μόνο γι’ αυτούς που ασχολούνται με την αρχαία ελληνική τραγωδία αλλά και για κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται να μάθει γι’ αυτή. Ακόμη είχε την καλοσύνη να δωρίσει και 50 αντίτυπα στη Λέσχη μας.
Τιμήσανε με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης, τον Πρόεδρο κάπτα Μαρίνο Τσάμη, τα μέλη του ΔΣ, Άγγελο Γαβιώτη, Παναγιώτη Μηνόγιαννη, Σπύρο Ραδίτσα, τον κάπτα Γιάννη Ηλία, την κ. Ντίνα Τρουπιώτη, τον κάπτα Φρίξο Δήμου, την Ποιήτρια κ. Μάρω Δήμου, τον Πρόεδρο κ. Λευτέρη Τζόκα, την Συγγραφέα κ. Άννα Τρίκουλη – Βογιατζή.

Φρίξος Δήμου – πλοίαρχος Ε.Ν.