Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Για να πηγαίνουν όλα καλά

Εμείς βλέπουμε και χαιρόμαστε τις μεγάλες εκδηλώσεις και τα πανηγύρια, γιατί είμαστε οι επισκέπτες, αυτοί που πάμε για λίγα λεπτά για να περάσουμε την ώρα μας, να προσευχηθούμε, να ανάψουμε το κεράκι ή να διασκεδάσουμε.
Πίσω από την τάξη και την ακρίβεια που επικρατεί για τη δική μας διευκόλυνση και καλοπέραση, κάποιοι φίλοι και συμπολίτες μας, κάποια όργανα και θεσμικοί παράγοντες έχουν δουλέψει για πολλές ώρες και έχουν πραγματικά μοχθήσει.

Παραβρεθήκαμε σε μια σύσκεψη που έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα Πειραιά για το θέμα της μεγάλης γιορτής και του πανηγυριού, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου, και αισθανθήκαμε και μεις την αγωνία αυτών των ανθρώπων να πάνε όλα καλά.
Τώρα, μετά τη γιορτή και αφού όλα ήταν άξια συγχαρητηρίων, μπορούμε να πούμε τα χίλια ευχαριστώ και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας, σαυτούς τους ανθρώπους, για ότι έκαναν με κόπο για μας.
Η Αστυνομία, το Λιμενικό, το Ναυτικό, άνθρωποι του Ναού και τα της Περιφέρειας Πειραιά, δικοί μας φίλοι της καθημερινής επαφής, εκτελούν απλά το καθήκον τους με αγάπη και χωρίς επίδειξη.

Δημήτρης Κανατσέλης