Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ.. Η ΚΑΝΤΑ-ΔΑ ΤΗΣ ΑΣΥΣΤΟΛΗΣ ... ΥΠΕΡ- ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ χοντρο-ΚΟΝΟΜΑΣ!(Η Τομπουλογλου-άδα, αποτελεί προπέτασμα ή απλώς...πρόλογο!)

Άφωνη, η κοινή γνώμη, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, σχετικά με το απροκάλυπτο, μιζάρισμα του Διοικητού του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, προκειμένου να..."ζμπρώξει", σύμβαση με διαφημιστική εταιρεία, με θέμα  ...την προβολή διά χρημάτων Ε.Σ.Π.Α., καμπάνιας σχετικώς με την παιδική παχυσαρκία, που...μαστίζει- η άτιμη- τα παιδάκια των σχολείων (εκείνα που λιποθυμούν από πείνα!).
Εύγε! Θεάρεστο έργο. Έπρεπε να διαφημίσουν την καμπάνια τους οι άνθρωποι, δεδομένου ότι οι καλοί μας διαφημιστές, έπρεπε να εκπονήσουν μελέτες, προκειμένου να πείσουν, ότι ο λαός των συσσιτίων μαστίζεται από παχυσαρκία και παχύ παιδί - παχύσαρκος ενήλιξ, που θα τρέχει εργαζόμενος ολημερίς κι ολονυχτίς να πληρώνει χαράτσια και φόρους και τέλη και κόντρα φάπ - ες και φούπ-μαρα και δεν συμμαζεύεται.
Εάν παραμείνει ο πολίτης παχύσαρκος, πως θα σαλτάρει ως αίλουρος στην ανύπαρκτη αγορά εργασίας, να πληρώνει τον κάθε Τομπούλογλου, Τσουκάτο, Άκη, Σμπώκο, Γιάννο,Κάντα κι όλους εκείνους, που δεν αποκαλύφθηκαν ακόμη, με τα αμύθητα πλούτη;
"Βοήθα με συ φτωχέ να μην γίνω σαν κι εσέ!"
Αλάνθαστη μέθοδος! φορτώστε τις μίζες και ασφαλίστε τις στο εξωτερικό, μα αφήστε πίσω τη γριά να πληρώνει από τη σύνταξη και τον καρκινοπαθή να πεθαίνει από ακατάλληλα φάρμακα υπόπτου προελεύσεως!
Αλεπούδες και κοράκια, ωστόσο, έως σήμερα, φαίνονταν άτρωτοι και ισχυροί.
Αλλά, υπάρχει και Θεός, γεγονός, που έχουν λησμονήσει. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα ευγενή κι ευκατάστατα οστά, δεν έγινε ποτέ μάθημα αυτό σε τούτα τα ανθρωποειδή γεννήματα του Σατανά;
Έτσι, παραμονές Πρωτοχρονιάς του σωτηρίου έτους 2014, έσκασε η βόμβα με την πλέον ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ!
Την τετραήμερη απολογία του κ. Αντώνη Κάντα, επί σειράν ετών Αναπλ. Διευθυντού εξοπλισμών του Υπουργείου Άμυνας (1996-2002), στους ειδικούς ανακριτές, κ. Μαλλή και κ. Σταυροπούλου, στολίζουν μεγάλα ονόματα και ακόμα μεγαλύτερα ποσά, που παρέλαβε (εξ ονόματος ποίων και πότε και γατί, θα αποδειχθεί στην ανάκριση) και από εποχής σωτηρίου έτους-1989; όπως περιγράφεται!
Το νήμα, που οδήγησε στον κ. Κάντα, ξετυλίχθηκε μετά από ανεύρεση 13,7 εκατομμυρίων δολαρίων σε λογαριασμό του στην Σιγκαπούρη, που προήλθαν από δύο off shore εταιρείες!
Δεν θα ασχοληθούμε, με τα ονόματα, που έδωσε στην απολογία του, ούτε με τις εταιρείες, κυρίως γερμανικές αλλά και ρώσικες και αμερικανικές με γερμανική τεχνολογία, που χρημάτιζαν επίορκους προδότες - που ξεπουλούσαν την πατρίδα τους - προκειμένου να ζημιώσουν το δημόσιο συμφέρον και να καταχρεώσουν τα παιδιά μας.
Επιχειρηματίες- νεότευκτοι κροίσοι, δικηγόροι, τραπεζικοί, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, εμπλέκονται άμεσα και έμμεσα, σε ένα μόνο κομμάτι διεφθαρμένης πολιτικής ζωής, που στοίχισε δισεκατομμύρια τον Ελληνικό λαό.
Όλοι πληρωμένοι και διπλο-γραβατωμένοι με δημόσιο χρήμα!
Πρωτότυπα, γενόσημα, προϊόντα και παραπροϊόντα πολιτικής σαπίλας, διότι εάν κάθε Χ κος Κάντας, διαθέτει λογαριασμούς μαμούθ, έχοντας διαχειρισθεί προϋπολογισμούς και συνεργασθεί με πολιτικά, επιχειρηματικά κλπ μεγαθήρια, σκεφθείτε τι έχουν σφετερισθεί μερικοί άλλοι, προϊστάμενοι ή μη, κάθε είδους, στο Αμύνης αλλά και άλλα Υπουργεία.
Δεν απαιτείται, πολλή φαιά ουσία, ώστε να αντιληφθούμε την προέλευση του πόθεν του έσχες των πορφυρογέννητων κυρίων! Αρκεί να ρίξομε μιά ματιά στην άδεια-πλέον τσέπη μας και την δημευόμενη περιουσία μας.
Άλλωστε μόνον συνένοχοί τους, τούς στηρίζουν ακόμα, πιστοί, μαζί με κάτι φαντασμένους τσίπηδες, που ακόμα και σήμερα δωροδοκούνται με "ένα κιλό φασόλια", που λέει ο λόγος, από τα συσσίτια και άλλα κοινωνικά ή οικονομικά προγράμματα, γιατί τα κλεψιμέϊκα, όπως έλεγαν στα χωριά, είναι- νομίζουν- γουριλίδικα, τρομάρα τους....
Αλήθεια, τι γίνεται με τα προγράμματα του Ε.Σ.Π.Α.; Εννοώ με τη διαχείρισή τους. Όλα καλά; Ελπίζω... Γιατί πολλούς παχύσαρκους λογαριασμούς βλέπω στο μπακάλη και ως ιατρός ανησυχώ.... Ο Διαβήτης βλέπετε...Άτιμη αρρώστια...μαζί με το μοιρογνωμόνιο, χτίσανε πολυκατοικίες! Από επιπλοκές εννοώ... Μην πάει το μυαλό σας...
Κάποια λαλίστατη κυρία, που μετακόμισε πρόσφατα σε διαμερισματάκι στον Κορυδαλλό, πολλά διδακτικά κι ωφέλιμα έλεγε, πίνοντας το ΕΣΠρεσσάκι της πάλαι ποτέ...
Καλή Χρονιά !
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ, εύχεται και του χρόνου, σε μιά Ελλάδα καθαρότερη...

Μαρία Μπουκουβάλα
Ιατρός – Πολιτευτής Πειραιά