Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Στο Σωματείο «Η ΑΡΓΩ» ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

«Θεωρούμε ότι σε αυτήν την εποχή πρέπει να δίνουμε όχι μόνο το περίσσευμα της αγάπης, αλλά και του πλούτου που έχει ο καθένας μας σε τέτοιου είδους προσπάθειες που γίνονται δίπλα μας», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, κατά την επίσκεψή του στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ». «Ο σκοπός της επίσκεψης μου στο ίδρυμα σας είναι όχι για να προβληθώ εγώ αλλά για να προβληθεί το σπουδαίο έργο σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Ευχαριστούμε τον κ. Βαρβιτσιώτη για την ενέργεια του, που ζήτησε δηλαδή ταπεινά να δει τα παιδιά μας, μία επίσκεψη, άλλωστε, που γίνεται για πρώτη φορά από Υπουργό Ναυτιλίας στο ίδρυμα μας», υπογράμμισε από την πλευρά της, η πρόεδρος του ιδρύματος, κα Δέσποινα Παπαστελιανού.  Η πρόεδρος του ιδρύματος στάθηκε στο γεγονός ότι τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, «του είπαν τα κάλαντα, ζήτησαν να βγουν μία φωτογραφία ξεχωριστά το καθένα μαζί του, ενώ τον υποδέχθηκαν στα εργαστήρια τους».

Σημειώνεται ότι το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ», εδράζεται στον Πειραιά, είναι αναγνωρισμένο ως ειδικώς φιλανθρωπικό και προσφέρει εκπαίδευση σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση. Ιδρύθηκε το 1985, με πρωτοβουλία μητέρων παιδιών με ειδικές ανάγκες, συζύγους ναυτικών. Κύριος σκοπός του Φορέα είναι η περίθαλψη, η φροντίδα και η εκπαίδευση παιδιών με ειδικές ανάγκες, που ανήκουν - κατά κύριο λόγο και προτεραιότητα - σε οικογένειες Ελλήνων Ναυτικών.