Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Μνημόσυνο Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πειραιά τέλεσε Μνημόσυνο για όλους τους Αποβιώσαντες Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος.
Στο Μνημόσυνο Χοροστάτησε ο Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος, βοηθούμενος από, τους Ιερείς και τον Διάκονο του Αγίου Νικολάου.

Γέμισε ο Ναός Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος, εν ενεργεία και εν αποστρατεία, πολίτες του Πειραιά και φίλους, που προσήλθαν να τιμήσουν τους συναγωνιστές, συνεργάτες τους.
Καφές και κέρασμα δόθηκε στην έναντι του Ναού αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.
Παρέστησαν, εκτός των άλλων και, οι Βουλευτές κ.κ Τάκης Μελάς, Τάσος Νεράντζης, ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Ναύαρχος Δημήτρης Τσιαδής, η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος κ. Αναστασία Αναγνωστοπούλου – Παλούμπη, ο κ. Ευάγγελος Χαρλαύτης του Πειραϊκού Συνδέσμου.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Λέσχης Ναύαρχο Πελοπίδα Αγγελόπουλο και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για αυτή του την ωραία ενέργεια, που επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και δηλώνει ότι η πατρίδα, γενικά, δεν ξεχνά τα άξια τέκνα της.