Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Οι γλυκές κρίσεις της κυρά Όλγας


Κύριε Λουκίδη

«Υπόθεση ιδιωτική» στη Φωνή 28 Νοεμβρίου. Το ποίημά σας, καθρεφτίζει τη ζωή μας. Προς το χειρότερον πλέον τα ανθρώπινα αισθήματα. Το τραγουδάκι σωστά τα έλεγε κάποτε: «Θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν».

κα Μάρω Δήμου

Χαίρομαι που μας χαρίσατε το «Σιδερένιοι σταυροί». Είναι ωραίο, ηρωϊκό και βραβευμένο ποίημα. Για τούτο έπρεπε όλοι οι αναγνώστες της Φωνής να το διαβάσουν.
Κύριε Γιάννη Κανατσέλη

Προσπαθώ να συγκεντρώσω τα πολύ ωραία ποιήματά σας. Έχασα όμως πολλά. Για τούτο σας παρακαλώ να τα επαναλάβετε αν είναι εύκολο. Εγώ τα μαζεύω γιατί αξίζουν.

Κύριε Στέφανε Μίλεση

«Η χαμοζωή του Πειραιά» στη Φωνή της 28 Νοεμβρίου. Είναι σπάνια περιγραφή, που σκαρφαλώνει στο σκαλοπάτι της τελειότητας. Η πένα σας προικισμένη με σπάνια χαρίσματα για ένα λογοτέχνη. Τόσο ζωντανή η περιγραφή του Πειραιά του 1913. Τι ωραία ζωντανεύετε το μικρόκοσμο του μόχθου, τον κ. Παναγιωτόπουλο (καλά έκαμε, σας μαθαίνει εγκράτεια). το νερό της στάμνας. Τη γκαμήλα. Είμαι ενθουσιασμένη, δηλαδή η χαμοζωή θα έχει συνέχεια; Συγχαρητήρια, ασφαλώς τα ίδια θα σκέπτονται σήμερα όλοι οι αναγνώστες της Φωνής.


ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ