Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Παζάρι στην Ιωνίδειο Σχολή

 Το Σαββατοκύριακο 28-29 Δεκεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, Σωτήρος Διός 17-19, o Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Προτύπου Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, διοργάνωσαν ένα όμορφο και πρωτότυπο πρωτοχρονιάτικο παζάρι.
Πολλοί Πειραιώτες προσήλθαν και αγόρασαν από το παζάρι για να βοηθήσουν τους συλλόγους και κυρίως για να δηλώσουν παρόντες και σαυτή την ενέργεια που σκοπό είχε να υποστηρίξει τις κοινωνικές δράσεις της πόλης που μας είναι τόσο απαραίτητες για την ύπαρξή της.

Βιβλία, χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ καλλωπισμού, κουλουράκια, γλυκίσματα, ποτά και πολλά άλλα είδη, φτιαγμένα τα περισσότερα στο χέρι, έδωσαν μεγάλη χαρά σε όλους μας.
Μεταξύ των προσελθόντων και, ο Πρόεδρος και ο Ειδικός Γραμματέας των Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ.κ Κώστας Μπουρλετίδης, Γιάννης Κωνσταντόπουλος, η Εκπαιδευτικός κ. Βικτωρία Κασβίκη, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μοραντζής, ο Ιατρός κ. Γιάννης Κασβίκης, η Δικηγόρος κ. Γιώτα Μπουρλετίδου.

Να χαιρετήσουμε και αυτή την ωραία προσπάθεια των δραστήριων συλλόγων και να ευχηθούμε οι δράσεις τους να είναι πάντα πολλές και να έχουν στόχο την βελτίωση της ποιότητας της Ζωής, του Πολιτισμού, της Κουλτούρας του Πειραιά.