Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Καλό Ποιμένα

 Μέσα σε ένα κλίμα θαλπωρής και δυνατών συναισθημάτων, έγινε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των 18 παιδιών που φιλοξενούνται στη Στέγη ο Καλός Ποιμήν της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Τα παιδιά συγκίνησαν με το θεατρικό έργο, τα τραγούδια και τα ποιήματα που παρουσίασαν. Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπλέτσα – Αρναούτη στην ομιλία της, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, δωρητές και εθελοντές που συμβάλουν στην αναμόρφωση της Στέγης και τη λειτουργία της, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία το κατά δύναμιν, ενώ κάλεσε και άλλους να ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα αλληλεγγύης. Για να γίνει ο χώρος αντάξιος να φιλοξενεί παιδιά που αν και από πολύ νωρίς έγιναν ήρωες σε παραμύθια με δράκους, θα έχουν τα εφόδια για να χτίσουν ένα ευτυχισμένο μέλλον.

Παρόντες στη γιορτή ήταν: ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας π. Δανιήλ, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Διοικητής του «Μεταξά» κ. Νίκος Βλαχάκος, ο Διοικητής του «Τζανείου» κ. Χρ. Παπαχρήστος, Εκπρόσωπος του Δήμου Ασπροπύργου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Εφετών και Εφέτες Πειραιά, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σαράντος Ευσταθόπουλος και Κωνσταντίνος Διαβολάκης.