Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Χρόνια πολλά Μαράκι μας

 Από τις πλέον αγαπητές και άξιες συνεργάτιδες της Εφημερίδας μας είναι η Εκπαιδευτικός κ. Μαρία Ζουμπούλογλου, η οποία με θέματα απλά και κατανοητά γράφει για τους αναγνώστες μας, πλουτίζοντας της γνώσεις τους.

Στις 21 Νοεμβρίου η Μαρία μας είχε την ονομαστική της γιορτή και στις 30 γιόρταζε τα γενέθλιά της, έτσι αποφάσισε να κάνει μια κοινή γιορτή και για τα δύο και συγκεντρωθήκαμε στο όμορφο σπίτι της στη Νίκαια, το βράδυ της Κυριακής 24 Νοεμβρίου, να της ευχηθούμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το τραγουδάκι των γενεθλίων της.
Σπουδαία οικοδέσποινα η Μαρία, με Αβραμιαία Φιλοξενία και πολλά σπιτικά φαγητά και εδέσματα, μας δέχτηκε και περάσαμε ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ, με κέφι, τραγουδάκια, ανέκδοτα και πολλή χαρά.
Ανάμεσα στους παρόντες φίλους, συγγενείς και γειτόνους της Μαρίας διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοσιογράφο κ. Αθανάσιο Πετρίδη με τη σύζυγό του, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Εφημερίδας μας κ. Ελένη Κανατσέλη, τη δίδα Γιώτα Κανδεράκη, τον Διευθυντή Τραπέζης κ. Κώστα Μπιζάνη και τη Σύζυγό του, τον Αρχισυντάκτη μας κ. Γιάννη Κανατσέλη.

Γιώργος Κανδεράκης