Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο δημοτικό σχολείο Δελασάλ του “Saint-Paul”


 Γεμάτο εκπλήξεις για τους μικρούς μαθητές θα είναι και φέτος το φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνουν τα εκπαιδευτήρια “Saint-Paul – Δελασάλ”, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού, στον Άλιμο. Σε γιορτινό περιβάλλον και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 13:30 ως τις 15:30, το σχολείο προσκαλεί τους γονείς, τους μαθητές, αλλά και όσους θέλουν να νιώσουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πλούσιες δραστηριότητες.
Face painting - Παιδικό τατουάζ - Το κομμωτήριο της Αϊ Βασίλαινας - «Το σεντούκι των ευχών» … γράψε τη δική σου ευχή - Christmas cookies… στόλισε το μπισκότο σου - Χριστουγεννιάτικα στεφάνια, δώρα – Παιδικό βιβλιοπωλείο - Διακοσμητικά και στολίδια, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν και θα ψυχαγωγήσουν μικρούς και μεγάλους. Και για να κρατηθεί η γαλλική παράδοση του σχολείου, στη Γαλλική Γωνιά, περιμένει τους τυχερούς ο Μπουφές με τις γαλλικές συνταγές, η Κάβα με Beaujolais Nouveau και Cidre, το Γαλλικό Βιβλιοπωλείο, ο Γλυκομπουφές και το Μαλλί τις Γριάς.
Εκπαιδευτικοί και γονείς θα συνεργαστούν και φέτος με πνεύμα προσφοράς για να ενισχύσουν τους σκοπούς της “Caritas” και της “Φλόγας”.

Δημοτικό Σχολείο “Δελασάλ”, Κυβέλης 19, 17456 Άλιμος