Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ο Δήμος Πειραιά θα τιμήσει τους Εθελοντές του.


Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο κάτωθι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίας Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Τιμόθεος Σταυρίδης Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας θα μιλήσει στη Σύναξη Νέων της Αγίας Τριάδος Πειραιώς με θέμα ‘’Οι Λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μας’’.
Είσοδος Ελεύθερη- Σας περιμένουμε. Υπεύθυνος: π.Δανιήλ Ψωΐνος, Γραμματέας-Βοηθός: Φοίβη Κωνσταντέλλου


Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 19.00 μ.μ, το συμβουλευτικό κέντρο "Συν-εργάζομαι" στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του με όλους μας, όπως κάθε χρόνο. Διεύθυνση Μεθώνης 87, Πειραιάς, τηλ: 210/46.15.314.


Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ., στην Αίθουσα «Βαρόνου Κ. Ράλλη» του Πειραϊκού Συνδέσμου το Τμήμα Πειραιά του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού σε συνεργασία με την Ομάδα Αρχαίας Όρχησης του Θεάτρου «Δόρα Στράτου» και την Καλλιτεχνική Ερευνητική Ομάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών «δρΥός ΤόΠοι», παρουσιάζουν την, την τραγωδία του Αισχύλου «ΕΥΜΕΝΙΔΕΣ».
Η είσοδος είναι 3 (τρία) ευρώ και θα διατεθεί για την προβολή και υποστήριξη του ερευνητικού έργου των Ομάδων.
Πληροφορίες και επικοινωνία: τηλέφωνα: 210 4186956 και 6974 769100, Καλλιόπη Βαρουδάκη