Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Μέχρι 31 - 12- 2013 θα διαρκέσει η Εορταγορά στο εργαστήρι Γλυπτικής του Μιχάλη Κάσση, Τζιροπούλου 15 Νέο Φάληρο, που διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσείου Μάνης «Μιχ Κάσσης», με,Παραδοσιακά προϊόντα, Βιβλία (δεύτερο χέρι), Κεραμικά, Γούρια
Ώρες λειτουργίας καθημερινά:7 μ. μ. - 9 μ. μ, (Σάββατο & Κυριακή με ραντεβού - τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104615154, 2104819428 και2104618916)

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2013 θα διαρκέσει η Έκθεση Γλυπτικής του Μιχάλη Κάσση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου, (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού, Μοσχάτο τηλ. 2104833390).
Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 10π.μ.– 13μ.μ. και 6- 9 μ.μ, Σάββατο 5-8μμ και Κυριακή 10π.μ.-1μ.μ.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά, (είσοδος από Ελ. Βενιζέλου 12Α), ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το παιδί σε συνεργασία Ειδικά Σχολεία της πόλης, με θέμα: «Είμαι παιδί κι έχω δικαίωμα στον ίδιο ουρανό».
Θα ακολουθήσει ομιλία του Σχολικού Συμβούλου Ειδικής Αγωγής Πειραιά Γεωργίου Μπαλαμώτη, με θέμα: «Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Πειραιά» και οι Διευθυντές των Σχολείων θα παρουσιάσουν τις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.
Χριστουγεννιάτικο χρώμα στην εκδήλωση, θα δώσει η χορωδία της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne D’ Arc Πειραιά, που θα παρουσιάσει παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου κα ρα 6.00 τ πόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιά θα μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Γέροντας π. Ανανίας Κουστένης, μ θέμα: «ΕΤΕΧΘΗ ΗΜΙΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΩΤΗΡ». Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 από τις 11 το πρωΐ μέχρι τις 5 το απόγευμα, οι Pire-A-ctive διοργανώνουν συνάντηση στο καφέ ΧΑΙ ΛΑΙΦ στη πλατεία Κοραή του Πειραιά για να ανταλλάξουν τα βιβλία τους. φερτε κάποιο βιβλίο μαζί σας την Κυριακή και ανταλλάξτε το με κάποιο άλλο! Ιδέες, συναισθήματα και σκέψεις θα γεμίσουν αυτή την Κυριακή με αφορμή ένα βιβλίο!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πειραιά (ΓΟΧ), θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 10 χρόνων από την εκδημία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Αναστασίου Μπέση.
 Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Μητροπολίτης ΓΟΧ Πειραιά και Σαλαμίνος κ. Γερόντιος.

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου και ο Καλλιτεχνικός  Μουσικός Σύλλογος «Ο Ποιμενικός Αυλός» διοργανώνουν  εκδήλωση – τσάϊ, στο Πνευματικό έντρο κι Κοινωνικό Κέντρου του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν: «Τα Χριστούγεννα του Εμπενίζερ Σκρούτζ» του Τσάρλς Ντίκενς (θεατρική διασκευή). Επίκαιροι ύμνοι, μουσική και τραγούδια από τις χορωδίες και την ορχήστρα του Ποιμενικού Αυλού. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί κλήρωση με πλούσια δώρα.