Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

«Η ανανέωση της μουσικής τον 19ο αιώνα» Εκδήλωση στον Πειραϊκό ΦάροΤην Τρίτη 10 Δεκεμβρίου ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Η ανανέωση της μουσικής τον 19ο αιώνα: Λίστ, Βάγκνερ, Βέρντι», με εισηγητή τον κ. Μιχ. Μιχαλακόπουλο – γεωλόγο – μουσικολόγο – εκπαιδευτικό.

Εξαιρετικός ο Μιχάλης Μιχαλακόπουλος στην παρουσίαση του Θέματος και μάλιστα πολύ μεθοδικός, σχολαστικός και παραστατικός. Κατάφερε με θεωρία και ταυτόχρονα με προβολές να μας δείξει πόσο μεγάλοι μουσικοί έχουν περάσει και την ώθηση και αξία που έδωσαν με την ανεπανάληπτη μουσική τους στην ανανέωση και στην περαιτέρω άνοδο του Πολιτισμού στον Μουσικό τομέα.

Να ευχαριστήσουμε για μια ακόμα φορά τον Πειραϊκό Φάρο για τα θέματα που επιλέγει, για τους ομιλητές που τα παρουσιάζουν και για την αγάπη που έχει στην πόλη μας και την πρόοδό της.
Ανάμεσα στους παρόντες, εκτός των άλλων και, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Πάνου, ο Επιχειρηματίας κ. Γιάννης Ηλίας, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου, οι Εκπαιδευτικοί κ.κ. Αχιλλέας Παπουτσής, Κώστας Μιχαλακόπουλος, οι κυρίες Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιώτη, ο κ. Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος, ο Ιατρός κ. Πολύκαρπος Παπασπηλιόπουλος.

Ρέα Αγγελομάτη