Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα θα αναχωρήσει από το προαύλιο της Αγίας Τριάδας Πειραιά, η Σύναξη Νέων για να επισκεφτεί το ίδρυμα Ανηλίκων Καμινίων ''Ο Καλός Ποίμην'', Μαυρογένους 12 Καμίνια.
Η αναχώρηση θα γίνει με ίδια μέσα. Η παρουσία όλων στο ίδρυμα Ανηλίκων θα δώσει χαρά, αγάπη, χαμόγελα και ζεστασιά στα παιδιά που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, Δραγάτση 2 Πειραιά, η Δέσποινα Πασβάνη, Πρόεδρος του Συλλόγου «Χορωδία Πειραιά 1960», διοργανώνει παζάρι με εξαιρετικά χειροποίητα έργα, σε πολύ προσιτές τιμές.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, από τις 10 το πρωϊ ως τις 4 το απόγευμα στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Γρ. Λαμπράκη 240, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικο παζάρι με έργα κρατουμένων και αποφυλακισμένων από τα εργαστήρια της ΕΠΑΝΟΔΟΥ διοργανώνει η ΕΠΑΝΟΔΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυδαλλού και το Κατάστημα Κρατουμένων.


Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στην Ιωνίδειο Σχολή Πειραιά, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιωνιδείου και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών οργανώνουν τη δράση "Αθλητικός Προσανατολισμός στους μαθητές της Ιωνιδείου".
Διακεκριμένοι αθλητές - Ολυμπιονίκες μυούν τους μαθητές με διασκεδαστικό και διαδραστικό τρόπο σε πολλά και διαφορετικά Ολυμπιακά Αθλήματα. Μία δράση υψηλής προστιθέμενης παιδαγωγικής αξίας. Υπεύθυνη για την οργάνωση της δράσης, η Ολυμπιονίκης και Αντιπρόεδρος του ΔΣ των Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά Βιργινία Κραβαριώτη


Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο στο Μοσχάτο (Μιαούλη 60), θα γίνει ανοιχτό μάθημα των τμημάτων just Dance με τίτλο “Χορέψτε μαζί μας”.


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στην Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne d' Arc, Θέατρο της Σχολής, Ελ. Βενιζέλου 12, Πειραιάς θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία
Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, συντροφιά με όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία των μαθητών Γυμνασίου - Λυκείου. Είσοδος ελεύθερηΣαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου τα μικρά παιδιά του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, θα διασκεδάσουν με διαδραστικά παιχνίδια, θα δημιουργήσουν στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, ενώ θα απολαύσουν και όμορφες παιδικές κινηματογραφικές ταινίες. Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.