Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα στον Πύργο του Πειραιά, (Ακτή Ποσειδώνος 2-4), ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση, στη ΔΟΜΗ που έχει δημιουργήσει, με στόχο να προσφέρει στιγμές χαράς και ξενοιασιάς στους δημότες του Δήμου Πειραιά.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μπουφέ με γλυκίσματα και δίαφορες αλμυρές δημιουργίες, επίσης ευχάριστες εκπλήξεις θα περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. Την γιορτή θα συνοδεύει μουσικά ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς και ο Βάϊος Πράπας.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19:00, στον Πολυχώρο "Κώστας Κωσταράκος" (Θήρας & Μαντινείας, Καμίνια). «Ανοίγουμε τον χάρτη της Ελλάδας και ταξιδεύουμε σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, για να δούμε πώς γιορτάζουν οι άνθρωποι τα Χριστούγεννα…». Μία καταπληκτική παράσταση βασισμένη σε ιδέα των Εκπαιδευομένων του Κέντρου μας, με σκηνικά κατασκευασμένα από τους ίδιους!ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 και ώρα 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Πειραιά, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με την Χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Πειραιά, υπό τη Διεύθυνση του Προδρόμου Δασιγένη. Είσοδος Ελεύθερη