Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, από τις 13:30 ως τις 15:30, σε γιορτινό περιβάλλον και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, στις εγκαταστάσεις του δημοτικού “Δελασάλ” στον Άλιμο, τα εκπαιδευτήρια “Saint-Paul – Δελασάλ”, Κυβέλης 19, 17456 Άλιμος, προσκαλούν τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, αλλά και όσους θέλουν να νιώσουν τη ζεστασιά των Χριστουγέννων, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο πλούσιες δραστηριότητες και εκπλήξεις. Θα προηγηθεί στις 12:00 η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Α’ δημοτικού. Ταυτόχρονα θα υπάρχει και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.
Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και ταυτόχρονα να χαρίσουμε ζεστασιά σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ενισχύοντας τους σκοπούς της Caritas και της Φλόγας”.


Τετάρτη 18 μέχρι και Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το 1ο Λύκειο Περάματος διοργανώνει παζάρι στο σχολείο του. Στο πλαίσιο του παζαριού θα υπάρχουν διαθέσιμα για αγορά και ανταλλαγή , από όσους ενδιαφέρονται , αντικείμενα και ρούχα (σε καλή κατάσταση). Το Σάββατο 21.12.13 στις 7:00 μμ θα τραγουδήσει το συγκρότημά του Ρόκεμον!