Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, ο Ιερός Ναός του Αγίου Κων/νου Πειραιά, η Εφημερίδα η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Εν Πλώ», Σύλλογοι και Φορείς του Πειραιά, διοργανώνουν μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση για να συγκεντρώσουν Τρόφιμα και είδη πρώτης Ανάγκης για τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων της Ενορίας του Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου.
Συμμετέχει το Πρότυπο Πειραϊκό ΩΔΕΙΟ ΕΥΥΜΝΙΑ καθώς και τα μουσικά και χορευτικά τμήματα του Ναού. Θα προλογίσει ο Εκπαιδευτικός Χρήστος Μακρής και θα χαιρετήσουν: Ο Προϊστάμενος του Ναού π. Ιωάννης Παναγιώτου, ο Αρχισυντάκτης της Εφημερίδας Γιάννης Κανατσέλης και η Αντιπρόεδρος του «Εν Πλώ» Μαρία Μπουκουβάλα.


Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνος θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για Παιδιά με παράσταση Καραγκιόζη «Ο Καραγκιόζης και το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο», Μουσική και αφήγηση Παραμυθιών, που διοργανώνουν το τμήμα νεότητας του Ιερού Ναού σε συνεργασία με την Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ, τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο «Εν Πλω» και φορείς του Πειραια΄.

Συμμετέχει ο Χαρισματικός Καραγκιοζοπαίχτης Μανώλης Λαουτάρης και η Ευρηματική αφηγήτρια Κέρρυ Μακρογαμβράκη. Στο τέλος της γιορτής ο Καραγκιόζης και ο Χατζηαβάτης ζωντανοί θα φωτογραφηθούν με τα παιδιά.