Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το Απόγευμα στην Αίθουσα τελετών του Σχολείου ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, Καραΐσκου και Πύλης, Πειραιάς, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων της μεταστέγασής του, διοργανώνεται εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει η Σχολική Σύμβουλος Αντωνία Γεωργούλα με θέμα: «Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ». Είσοδος Ελεύθερη.


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου από ώρα 10 το πρωΐ μέχρι τις 2 το μεσημέρι στα Εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής, Κουμουνδούρου 175 Πειραιάς, διενεργείται Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τη Διεύθυνση, τους μαθητές και τον Ανθρωπιστικό Πυρήνα Ελπίδας (Α.Π.ΕΛ).


Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΠΟΓΡΗ στη Σαλαμίνα, η Θεατρική Σκηνή Σαλαμίνας «Δημήτρης Μπόγρης» θα παρουσιάσει την παράσταση ''ΟΙ ΔΑΧΤΥΛΟΓΡΑΦΟΙ''. Ένα έργο επίκαιρο για τις ανθρώπινες σχέσεις και τα προσωπικά αδιέξοδα. Είσοδος Ελεύθερη.


Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 12.00 θα πραγματοποιηθεί στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη», (2ας Μεραρχίας 36 & Ακτής Μουτσοπούλου στον Πειραιά), η τελετή απονομής των βραβείων του Α΄ Πανελληνίου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της περιόδου 2012-2013 στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη.
O διαγωνισμός πρωτόλειου διηγήματος εγκρίνεται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αθλητισμού & Πολιτισμού και αθλοθετείται από το «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη».
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των σχολείων της Ελλάδας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιπρόεδρος  του «Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη», Μαριλένα Λασκαρίδου.
Το σκεπτικό των βραβεύσεων της Επιτροπής θα παρουσιάσει η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Επίκουρη Καθηγήτρια τμ. Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ. και Κριτικός Λογοτεχνίας, Τιτίκα Δημητρούλια.
Κείμενα των βραβευθέντων μαθητών θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Μάντυ Λάμπου και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Είσοδος ελεύθερη.Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 στο Μέγαρο του ΟΛΠ, Ακτή Μιαούλη 10, η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού θα κόψει την πίτα της.