Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, πραγματοποιεί συναυλία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.
Θα ψαλούν οι ύμνοι από τις Βασιλικές ώρες, του Εσπερινού και του ΄Ορθρου των Χριστουγέννων από την Χορωδία της Σχολής, που απαρτίζεται από φοιτητές της. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Χοράρχης: π. Γρηγόριος Καραλής, Εξήγηση Ύμνων: π. Ανδρέας Μαρκόπουλος.
Είσοδος Ελεύθερη


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 7 το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο κάτωθι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς στο πλαίσιο ομιλιών της Σύναξης Νέων, ο πρωτοπρεσβύτερος Μιλτιάδης Ζέρβας Υπεύθυνος του περιοδικού ''ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ'' της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς θα μιλήσει με θέμα: ''ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ...'' .


Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7.00 μμ, στην αίθουσα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών Πειραιώς, Υψηλάντου 143, Πειραιάς 1ος όροφος (‘Όπισθεν πρώην κτιρίου ΥΕΝ), η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ), η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών ΕΔ (ΣΥΣΜΕΔ) συνδιοργανώνουν ομιλία με θέμα: «Τα 100 χρόνια από την επανένωση της Κρήτης και η συμβολή των Κρητών στην απελευθέρωση του Καστελόριζου»
Ομιλητής ο Συγγραφέας - Λαογράφος – Δημοσιογράφος Γεώργιος Λεκάκης.

Είσοδος Ελεύθερη