Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

EΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ :ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς, Λουδοβίκου 1, Πλ. Οδησσού (αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ», 2ος όροφος) Η Δομή Ισότητας της Εθνικής  Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά σας προσκαλούν στην Ημερίδα προβολής των δράσεων της Δομής Ισότητας την η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με τίτλο: «Στηρίζουμε την γυναικεία επιχειρηματικότητα, προωθούμε την συμμετοχή των γυναικών στα κέντρα λήψης αποφάσεων».

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις της Δομής Ισότητας και οι συνέργειες με  άλλα προγράμματα που υλοποιεί η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου για την ενίσχυση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Γυναίκες από τον χώρο του εμπορίου θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους, ενώ παράλληλα θα προβληθεί σχετικό video.

Η Δομή Ισότητας της ΕΣΕΕ λειτουργεί στο πλαίσιο της Πράξης: «Ενίσχυση και Υποστήριξη Γυναικών για τη Συμμετοχή τους στην Εμπορική Επιχειρηματικότητα και τον Εμπορικό Συνδικαλισμό» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.