Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Εγκαταλειμμένο και Λεηλατημένο το Νέο Φάληρο

Το Νέο Φάληρο είναι αδικημένη περιοχή. Την κατέστρεψαν οι λανθασμένες αλλαγές, μεταλλαγές, μετατροπές, που έγιναν όλες εις βάρος του Νέου Φαλήρου. Εκείνη την εποχή δεν είχαμε κανένα να μας βοηθήσει. Ήταν η εποχή που ο αγαπημένος μας αείμνηστος Δήμαρχος Νίκος Κατσουλάκος, βαριά άρρωστος πέθανε.
 Εμείς είχαμε συζητήσεις για τη διαδοχή της αρχηγίας και τότε δόθηκε η ευκαιρία τον μακαρίτη και άρχοντα ΣΚυλίτση, να ενσωματώσει στον Πειραιά το πανέμορφο Νέο Φάληρο. Κι έτι τα χάσαμε όλα και σιγά – σιγά με το πέρασμα των χρόνων, το Φάληρο από στολίδι έγινε σκουπίδι. Κτίστηκε η γέφυρα έκτρωμα και αφού τελείωσαν οι λεηλασίες της θάλασσας, της αμμουδιάς, της παραλίας, άρχισαν οι διαδόσεις να παίρνουν και να δίνουν. Έρχονται τα χειρότερα για την περιοχή του Νέου Φαλήρου.
Αρμόδιοι του Δήμου, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, δεν έχετε δικαίωμα να πάρετε αποφάσεις χωρίς τους Φαληριώτες. Οι διαδόσεις λένε ότι τα βρήκατε, τα καταφέρατε, κι έχετε σκοπό να κατασκευάσετε λίμνη ή χαβούζα σε κάποιο μέρος του Νέου Φαλήρου. Στη γέφυρα που φτιάξατε, δεν υπάρχει τρόπος αερισμού, καθαρισμού και η βρώμα, τα κουνούπια και τα ποντίκια διαφεντεύουν την περιοχή. Και τώρα για όσα σας κατηγορούν πρέπει να δώστε εξηγήσεις. Αρκετά σφάλματα εις βάρος της περιοχής. Όχι άλλες ταλαιπωρίες στο Φαληράκι. Τούτη τη φορά στο πόδι θα σηκώσουμε όλον τον μαχαλά. Δεν θα μας χαντακώσετε άλλοι φορά, θα αντισταθούμε όλοι μας για τα καλά.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ