Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Αντιπεριφέρεια νήσων Πειραιά..Ηλεκτροφωτίστηκε η Λεωφόρος Φανερωμένης Σαλαμίνας

Ολοκληρώθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής και παραδόθηκε προς χρήση στο Δήμο Σαλαμίνας, το σημαντικό έργο της επέκτασης του δικτύου φωτισμού στη λεωφόρο Φανερωμένης.
Τo έργο παρέδωσε επίσημα ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, στο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή, παρουσία στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών που το επέβλεψαν.
Η απουσία δικτύου οδικού φωτισμού σε μια οδική αρτηρία με μεγάλη κυκλοφοριακή κίνηση όπως η Λεωφόρος Φανερωμένης δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στους διερχόμενους χρήστες της οδού με άμεσο κίνδυνο την εκδήλωση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων.
Ο Δήμος Σαλαμίνας στον οποίο παραδόθηκε για χρήση το έργο, θα πρέπει μετά την παρέλευση του χρόνου της υποχρεωτικής συντήρησης από την ανάδοχο (15 μήνες) να μεριμνά για την συντήρηση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και την αποκατάσταση τυχόν βλαβών και ζημιών σε αυτό με δικά του συνεργεία.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης και παράδοσης του έργου, δήλωσε:
«Σήμερα παραδίδουμε ένα ακόμη χρήσιμο έργο που απαντά στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών. Συνεχίζουμε με το βλέμμα στραμμένο στο περιεχόμενο και όχι στη βιτρίνα, γιατί έχουμε ευθύνη και χρέος να πάμε με έργο μπροστά».