Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

Πειραματόζωα σε στρατόπεδα θανάτου


Στις 8 Νοεμβρίου 1912 απελευθερώνεται από τον Τουρκικό ζυγό η Μυτιλήνη. Ο ένδοξος Ελληνικός στρατός, ενισχύεται σημαντικά από εθελοντές ντόπιους, που πολέμησαν γενναία. Έτσι στις 8 Δεκεμβρίου 1912 στο ύψωμα της Πετσοφάς υπογράφηκε το πρωτόκολλο παραδόσεως του οθωμανικού στρατού. Δυστυχώς όμως, όπου περισσεύει ο φθόνος, λιγοστεύει η επιτυχία. Όλοι οι δρόμοι πνευματικών και υλικών αγαθών, οδηγούσαν στην ελεύθερη μικρή Ελλάδα. 

Ποτέ δεν μας συγχώρεσαν τα βάρβαρα κράτη όλων των εποχών, για τις επιτυχίες της Ελλάδας σε όλους τους τομείς. Δεν μα άφησαν να ζήσουμε μια ευτυχισμένη ζωή. Αποφάσισαν με βούλες και σφραγίδες να μας θάψουν. Ισχυρίζονται και επιμένουν ότι, δεν χρειάζονται οι Έλληνες σε τούτο το μικρόψυχο καιρό. Μας βάζουν να καταστραφούμε. Όμως υπάρχει θεία Δίκη και τιμωρία. Όλους τους υπεύθυνους, θα τους πνίξει ο αέρας της αδικίας και του εγκλήματος. Τιμωρία για τις αδικίες και εγκλήματα. Το μέγα έγκλημα. Δεν μπορούμε πλέον να θρέψουμε τα παιδιά μας. Μας κλείνουν όλους πειραματόζωα σε στρατόπεδα θανάτου. Όμως έχει ο καιρός γυρίσματα. Θα σας καταβροχθίσει άρχοντες το τέρας του Λόχ-Νες. Η πείνα το έκαμε κι αυτό να βγει στη στεριά και αγριεμένο έξω από τα νερά να πλησιάσει τα ακριβά θέατρα που δημιουργήσατε σε παραλίες μακρινές ονειρεμένες. Όλα τα χειρόγραφα της αστρονομίας, κοσμογονίας, γράφουν το σοφό – σοφότατο ρητό: «Όπου πείνα μπαίνει, όρθιο τίποτα δε μένει».
Με αυτές τις σκέψεις που κάνω, αγωνίζομαι να διώξω τους φόβους μου. Και το μόνο που μπορώ να γράφω είναι ότι, η Ελπίδα, η θρησκεία είναι η των απελπισμένων η μόνη ελπίς.
Θεέ μου βοήθησέ μας.

ΟΛΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ