Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

«Διάλογοι με επίκεντρο την Κρίση»στο Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιά

 Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αγίας Τριάδας Πειραιά, ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Πειραιά διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία συζήτησαν, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Φιλόλογος, δρ Θεολογίας και ο κ. Γεώργιος Μπάρλας, Θεολόγος, Φιλόλογος και Δημοσιογράφος του Καναλιού της Πειραϊκής Εκκλησίας. Συντονιστής ήταν ο κ. Κων/νος Χολέβας, Πολιτικός επιστήμονας και Συγγραφέας.

Μια ακόμα καλή εκδήλωση του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιά με συζήτηση πνευματική, στο πλαίσιο των ομιλιών και των διαλόγων για την Κρίση, που ωφέλησε τους παρευρισκομένους καθώς αναλύθηκαν μέσα από τη συζήτηση των δύο επιφανών επιστημόνων πολλά θέματα, τα οποία εν πολλοίς μας ήταν άγνωστα.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρόεδρο των Επιστημόνων Πειραιά κ. Παναγιώτη Χαρατζόπουλο, που χαιρέτησε την Εκδήλωση, τον Επίτιμο Σχολικό Σύμβουλο κ. Αναστάσιο Σταμπουλίδη, τον Λυκειάρχη κ. Γιάννη Παπαθεοχάρη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Χάρη Κατσή, Σοφία Δορμπαράκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, την κ. Ευμορφία Χριστοφή, τον Επιμελητή του Γηροκομείου Πειραιά κ. Κώστα Πετρίδη, την κ. Χαρατζοπούλου.

Γιώτα Κανδεράκη