Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

«Τα Πρόσωπα του Έρωτα»..Συναυλία στον Δικηγορικό Σύλλογο

 Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά (Ηρώων Πολυτεχνείου 47), πραγματοποιήθηκε πολιτιστική εκδήλωση με θέμα:  «Τα πρόσωπα του Έρωτα», με τους Μάϊρα Μηλολιδάκη: Υψίφωνο - Τάσο Αποστόλου: Βαθύφωνο, Τίτο Γουβέλη: Πιάνο, σε έργα: Μάνου Χατζιδάκι: Ο Μεγάλος Ερωτικός, Ν. Ρίμσκυ - Κόρσακοφ Σ. Ραχμάνινοφ J. Ibert.

Είναι γεγονός πως περιμέναμε με λαχτάρα την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε ένα δυνατό φορέα Πολιτισμού με τεράστια εμπειρία στις καλές εκδηλώσεις και η εκδήλωση του Σαββάτου ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική και ενθουσίασε το κοινό που προσήλθε και γέμισε την μεγάλη αίθουσα έως έξω.
Αυτή η εμπειρία του Δικηγορικού Συλλόγου θάταν πολύ χρήσιμη στη λειτουργία του Δημοτικού Θεάτρου, το οποίο χρειάζεται ανθρώπους που η παρουσία τους προσφέρει πολλά.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ.κ Στέλιο Μανουσάκη, Μανώλη Κοτσώνη, τον Δρ Νομικής και Μουσικολογίας, Μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Σταθακόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Δικηγόρο κ. Βασίλη Ριζάκο, τους Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ Ελένη Δανέζη, Λεωνίδα Στεργίου, την Διευθύντρια του Ιστορικού Αρχείου κ. Λίτσα Μπαφούνη, τον Πρόεδρο του ΙΜΤΙΙΕ κ. Νίκο Μέλιο, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣΑ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη, τις κυρίες Ντίνα Τρουπιώτη, Βασιλική Μακρογαμβράκη.
Ευχόμαστε όλη η χειμερινή περίοδος να είναι γεμάτη ωραίες εκδηλώσεις Πολιτισμού γιατί τις έχουμε ανάγκη.

Ρέα Αγγελομάτη