Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Απογευματινό Τσάϊ με τη ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, στο Ξενοδοχείο SAVOY, Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς, το φιλανθρωπικό Σωματείο “Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” διοργάνωσε και φέτος το καθιερωμένο του τσάι.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν με αγάπη οι μαθητές (μικροί και μεγάλοι) της Σχολής Χορού ART FACTORY με ένα ευφάνταστο χορευτικό πρόγραμμα.

Γέμισε η φιλόξενη αίθουσα του Ξενοδοχείου με γυναίκες μέλη και φίλους – φίλες του φιλοπρόοδου φιλανθρωπικού αυτού σωματείου που όλοι στον Πειραιά αγαπάμε για τη δράση και την συνεχή προσφορά του στα παιδιά του Πειραιά.
Ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, Πολλά μέλη της ΧΕΝ, με επικεφαλής την Πρόεδρό της κ. Αντωνία Ξενακούδη, τις Α΄ και Β΄ Αντιπροέδρους κ.κ Άννα Διαμάντη, Ευαγγελία Χαμπιλού, τη Γενική Γραμματέα κ. Κική Φουστέρη, την Έφορο κ. Ελένη Μαθιού, την κ. Χρυσάνθη Τσγκάρη.
Μια καλή απογευματινή εκδήλωση που μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον.
Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της ΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κ. Όλγα Παΐζη και σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο για ότι όμορφο δημιουργούν και μας προσφέρουν. Η δράση του Σωματείου αυτού έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, τεράστια προσφορά στα παιδιά και μας χρειάζεται όλους.

Γιώτα Κανδεράκη