Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013

Ομιλία για την Αγάπη στη Σύναξη Νέων Αγίας Τριάδας


 Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013 στο πνευματικό κέντρο κάτωθι του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς, ο πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Μουρτζανός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι. Μητροπόλεως Κερκύρας στο πλαίσιο των ομιλιών της Σύναξης Νέων της Αγίας Τριάδας μίλησε με θέμα: «Η Αγάπη είναι απλή μα θέλει κόπο».

Μια μεγάλη αλήθεια που μας την ανάλυσε διεξοδικά ο π. Θεμιστοκλής, ο οποίος έχει εκδώσει και ένα βιβλίο με αυτό τον τίτλο, και πραγματικά μας έδειξε να καταλάβουμε πόσο αξίζει η αγάπη για όλους και πόσο μπορούμε να υποφέρουμε γιαυτήν, όπως έκανε και ο Χριστός, που ανέβηκε στο Σταυρό για όλους εμάς και τη σωτηρία μας.
Ανάμεσα στους παρόντες, που είχαν γεμίσει την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου, εκτός των άλλων και, ο Υπεύθυνος της Σύναξης και η Βοηθός, π. Δανιήλ Ψωΐνος, Φοίβη Κωνσταντέλλου, οι κυρίες, Ντίνα Τρουπιώτη, Στέλλα Γεραλή, Ευμορφία Χριστοφή, Βασιλική Μακρογαμβράκη, ο Επιχειρηματίας κ. Γιάννη Ηλίας, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη, ο κ. Γιώργος Λαθούρης.
Ευχόμαστε όλες οι εκδηλώσεις και οι ομιλίες τις Σύναξης των Νέων νάναι ψυχωφελείς και να έχουν επιτυχία.
Νίκος Ζάβρας