Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΚΝΑΠ


Την Παρασκευή 22/11/2013, έγινε η εναρκτήρια ομιλία της Σχολής Γονέων, που διοργανώνει το Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού (ΚΝΑΠ) για την περίοδο 2013-2014, και η οποία δόθηκε από την εξαίρετη παιδαγωγό -συγγραφέα Κυρία  Κική Τζωρτζακάκη-Λυμπεροπούλου με θέμα  «Διαπαιδαγώγηση του παιδιού: Όρια & τιμωρία».

Η παρουσίαση της κυρίας Τζωρτζακάκη ήταν κατά γενική ομολογία  εξαιρετική. Ακολούθησε ένας ζωντανός και εποικοδομητικός διάλογος που έδωσε διεξοδικές  απαντήσεις στους παρευρισκόμενους.

Η ομιλία αυτή ήταν η πρώτη μιας σειράς επίκαιρων θεμάτων που θα αναπτυχθούν κατά την περίοδο 2013-2014, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά  στο ΚΝΑΠ, και η οποία ευαισθητοποιεί γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικότερα όσους φροντίζουν τα παιδιά μας.

Το ΚΝΑΠ, που από το 1995 λειτουργεί στον Πειραιά  υπό την διεύθυνση της Παιδιατρικής Φυσικοθεραπεύτριας κ. Μαριέττας Μυλωνοπούλου,  υποδέχεται & φροντίζει παιδιά που παρουσιάζουν αναπτυξιακές δυσλειτουργίες (Κινητικές – Νοητικές- Αισθητηριακές δυσλειτουργίες, Διαταραχές επικοινωνίας & συμπεριφοράς, Διαταραχές λόγου & ομιλίας, Μαθησιακές δυσκολίες-Δυσλεξία).

Το Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού (ΚΝΑΠ), βρίσκεται στην Καστέλλα Πειραιά,  Αλεξ.Παπαναστασίου 107(Τηλ.210-4226683 fax 210-4226603 email info@knap.gr -www.knap.gr).